Roulette strategie

Roulette is één van de meest populaire kansspelen en dat is niet zonder reden. Ten eerste is roulette heel makkelijk om te leren en daarnaast is het een puur kansspel waarbij iedereen elke ronde dezelfde hoeveelheid kansen heeft om te winnen. Toch zijn er heel veel gokkers die een roulette strategie erop nahouden. Zij beweren dat je middels een bepaalde strategie altijd met winst het spel verlaat.roulette strategie

Sommige strategieën, ook wel systemen genoemd, werken helemaal niet en andere maar gedeeltelijk. Er zijn in ieder geval wel een aantal dingen die altijd kunt doen voordat je flinke bedragen gaat inzetten.

Eerst oefenen dan spelen

Het klinkt misschien heel overbodig, maar het helpt echt als je eerst gaat oefenen met een roulette strategie voordat je gaat spelen voor geld. Hoewel het spel niet moeilijk is, heb je erg veel profijt van een goede oefeningen. Je leert het spel beter kennen, je kunt beter inschatten hoe je kansen zijn, je ziet welke inzetten voor jou werken en de meeste winst opleveren. Ook kun je leren inschatten hoe je ervoor zorgt dat je verlies altijd beperkt blijft.

Je kunt oefenen in een gratis demoversie, maar je kunt natuurlijk ook starten met een roulette spel waarbij een lage inzet mogelijk is. In dat geval verlies je als het tegen zit maar een paar euro’s.

100% tot €200,- Waag een gokje bij het Bwin casino en profiteer van een geweldige welkomstbonus!

Systemen eerst testen

Welke roulette strategie je ook kiest, het is altijd verstandig om deze eerst te testen voordat je met echt geld gaat smijten. Zoals we al aangaven hoeft niet elke strategie of systeem waar te maken wat het belooft. Tevens is een systeem soms best lastig en moet je er wel even de tijd voor nemen om het onder de knie te krijgen.

Bij het Fibonacci systeem bijvoorbeeld maak je gebruik van een rij getallen. Deze rij is afhankelijk van je minimale inzet. Vervolgens moet je met een paar rekensommetjes je eigen rij samenstellen en dit consequent blijven volgen. Sommige vinden dit fijn, andere raken al snel de draad kwijt. Hier kun je alleen achter komen als je van tevoren hebt geoefend. Zo kun je elke roulette strategie eens proberen om eerst te bepalen welke jou het beste ligt en waar je de meeste winst mee behaalde. Vervolgens kun je deze strategie of systeem gaan gebruiken als je roulette voor geld gaat spelen.

Spreid je kansen met een roulette strategie

In de meeste gevallen loop je het minste risico om veel geld te verliezen als je gokt op inzetten waarbij je 50% kans hebt op winst. Bijvoorbeeld op een kleur, even getallen of hoog/laag gokken. Hoewel je minder geld wint als je het goed hebt geraden dan wanneer je op een specifiek getal gokt, is de kans op winnen wel vele malen groter.

Privacy Policy